Ce este RNG-ul?

RNG (Random Number Generator) este un algoritm matematic utilizat la cele mai bune cazinouri online pentru a genera rezultate aleatorii și echitabile în timpul jocurilor de noroc.

Este un sistem sofisticat care funcționează în mod constant și furnizează un flux continuu de numere aleatoare, care sunt folosite în cadrul jocurilor de cazino.

rng-explicat

De ce jocurile de cazino folosesc RNG?

Jocurile de cazino folosesc RNG pentru a asigura că fiecare joc este echitabil și independent de acțiunile jucătorului sau ale cazinoului. RNG-ul garantează că fiecare rezultat este complet aleatoriu și că șansele de câștig sunt aceleași pentru toți jucătorii.

Această metodă asigură că jocurile de noroc sunt jucate într-un mod corect și echitabil.

Este RNG-ul corect?

Da, RNG-ul este echitabil și este supus regulamentelor stricte ale industriei de jocuri de noroc. De asemenea, există agenții terțe care verifică și monitorizează regulat RNG-ul pentru a se asigura că este corect și nediscriminatoriu.

Aceste agenții sunt numite auditori independenți și includ TST (Technical Systems Testing), eCOGRA (eCommerce Online Gaming Regulation and Assurance) și iTech Labs.

Ce este rata de atingere (hit rate)?

Rata de atingere sau hit rate este termenul folosit pentru a descrie frecvența cu care un joc de cazino oferă câștiguri.

Această rată este determinată de către dezvoltatorul jocului și poate varia în funcție de tipul de joc.

De exemplu, jocurile cu sloturi au de obicei o rată de atingere mai mică decât jocurile live, ceea ce înseamnă că există o șansă mai mică de a câștiga la fiecare rundă de joc.

Ce este RTP-ul?

rtp_plati

RTP (Return to Player) sau rata de plată către jucători este un termen folosit pentru a descrie procentul de bani care este returnat jucătorilor în timpul jocului de cazino.

Această rată poate varia de la un joc la altul și poate fi influențată de mai mulți factori, inclusiv numărul de linii de plată și mărimea pariului.

În general, jocurile cu un RTP mai mare oferă jucătorilor o șansă mai mare de a câștiga bani și se pot găsi la cazinourile cu cele mai mari câștiguri.

RNG-ul asigură un joc corect la cazinouri!

În general, jocurile de cazino online folosesc RNG-ul pentru a se asigura că fiecare joc este complet aleatoriu și echitabil, garantând astfel că jucătorii au aceleași șanse de a câștiga.

Această metodă este supusă regulamentelor stricte ale industriei de jocuri de noroc și este verificată de agenții.

În plus, jucătorii pot verifica rata de plată către jucători (RTP) și rata de atingere (hit rate) pentru a alege jocurile cu cele mai bune șanse de câștig. În acest fel, jucătorii pot juca într-un mod responsabil și pot fi siguri că jocurile sunt echitabile și sigure.

Întrebări Frecvente

RTP-ul un termen folosit pentru a descrie procentul de bani care este returnat jucătorilor în timpul jocului de cazino.
Desigur. Există agenții indepedente precum eCOGRA ce se asigură de acest lucru.
Toate cazinourile licențiate sunt obligate să respecte aceste norme, deci, răspunsul este da.
Hit rate-ul este termenul folosit pentru a descrie frecvența cu care un joc de cazino oferă câștiguri.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?