Care sunt cele mai Bune Cazinouri cu Zaruri Online în 2022?

Pentru a te asigura că ai acces la cele mai bune jocuri cu zaruri online trebuie să alegi un cazino bun.

Criteriile de departajare sunt multiple dar îți facem munca mai ușoară și venim cu un tabel cu cele mai bune cazinouri online cu zaruri din România.

Cele mai populare Jocuri cu Zaruri în România

Craps (Barbut Online)

Craps, sau barbut, este de departe cel mai popular joc de zaruri printre jucătorii din România.

Îl vei găsi la câteva cazinouri online din țara noastră cu diverse reguli și moduri de joc.

Jocul presupune plasarea pariului pe numărul total format din aruncarea a două zaruri. Dacă rezultatul este cel pe care l-ai anticipat, vei câștiga pariul.

barbut sau craps online

Vei vrea să arunci un ochi pe reguli barbut înainte să treci la treabă.

Ai multiple moduri de pariere cuposibilitatea de a anticipa dacă rezultatul final va fi sub sau peste o anumită valoare.

Un alt tip de pariu popular pe barbut este dacă totalul va fi par sau impar.

Sic Bo

Numele Sic Bo provine din limba chineză și înseamnă „pereche de zaruri”. Este un joc de zaruri practicat încă din antichitate și la începuturi era jucat pe blocuri de lemn.

Deși poate să nu fie cel mai râvnit joc din lumea occidentală, Sic Bo se bucură de un succes masiv în țările asiatice, în special în Macau.

În Sic Bo, se folosesc trei zaruri chiar dacă numele sugerează folosirea unei perechi. Pe masa de joc ai mai multe combinații de pariuri cu plăți diferite.

super sic bo evolution

Obiectivul în Sic Bo este să pariezi pe numerele care crezi că vor apărea pe zaruri odată ce acestea sunt aruncate.

Într-un joc de Sic Bo, ai o mulțime de opțiuni pentru a plasa pariuri, de la numere fixe, combinații exacte, secvențe și multe altele.

Lightning Dice

În acest joc de zaruri, vei avea opțiunea între a paria pe un număr selectat sau pur și simplu să dai click pe butonul „Pariați pe toate” disponibil în joc.

Numele jocului provine datorită interfeței în care fulgerul lovește în unul sau mai multe numere fulger după ce cronometrul de pariere într-o rundă de joc s-a oprit.

Un multiplicator de până la 1000x este apoi alocat fiecăruia dintre numerele care au fost lovite, ceea ce face șansele tale de a câștiga să fie foarte mari!

Te vei putea bucura de experiența Lightning Dice de acasă, într-o atmosferă completă de cazino fizic.

Bac Bo

Bac Bo este o variantă incitantă și complet nouă a deja iubitului Baccarat, cu acțiune suplimentară de zaruri pentru o experiență de joc unică și distractivă.

Deoarece nu se schimbă pachetul de cărți și nu se poate reseta istoricul jocului, jocul este foarte captivant captivant și are un flux atrăgător.

Scorul jucătorului și bancherului este alcătuit din suma a două zaruri, aruncate automat din patru dispozitive individuale, câte două pentru fiecare mână.

Pe măsură ce zarurile se opresc, entuziasmul și suspansul cresc. Când toate cele patru zaruri s-au oprit rezultatul final este prezentat și mâna cu cel mai mare total de două zaruri câștigă.

Este sigur să joci Jocuri cu Zaruri?

La fel ca oricare alt joc de cazino, nu ai de ce să te îngrijorezi atunci când joci jocuri cu zaruri în România.

Cât timp o faci la un cazino online licențiat, poți miza pe o experiență sigură și corectă.

Dacă nu știi ce cazino să alegi, aruncă un ochi pe lista de recenzii de cazinouri online de pe CazinoPeNet și te vei putea bucura de o experiență pe cinste!

Sunt legale jocurile cu zaruri în România?

Așa cum spuneam mai devreme, jocurile cu zaruri sunt legale în România cât timp joci la un cazino licențiat să ofere astfel de servicii în țara noastră.

Numai așa poți fi sigur că ai parte de un tratament corect și nu va trebui să îți faci griji despre primirea câștigurilor sau alte aspecte legate de jocul de zaruri online.

ONJN logo

De asemenea, jucând la un cazino online licențiat vei avea parte și de toate instrumentele de joc responsabil care te ajută să păstrezi experiența de joc la un nivel distractiv și fără riscuri.

Ce sunt jocurile cu zaruri?

Așa cum probabil ai intuit deja, jocurile cu zaruri sunt jocuri în care zarurile sunt folosite pentru a determina rezultatul final și validarea pariurilor.

Deși acest tip de jocuri nu este extrem de popular în cazinourile online din România, sunt destui jucători care aleg diferitele variante de jocuri cu zaruri pentru a se bucura de o experiență palpitantă de cazino.

De ce să joci jocuri cu zaruri online?

Dacă încă nu ești convins că jocurile cu zaruri online sunt cea mai bună variantă pentru tine, am venit cu câteva lucruri ajutătoare.

Poți compara cu ușurință cele două moduri de a juca zaruri pentru a vedea beneficiile jocului de zaruri online.

Jocuri cu zaruri onlineJocuri cu zaruri fizice
Joci de acasăX
BonusuriX
DiversitateX
TurneeX

Joci de acasă

Confortul de a te bucura de jocuri cu zaruri de acasă, fără să fie nevoie să mergi la un cazino fizic, este un element decisiv.

Poți juca o mulțime de jocuri fără să fie nevoie să părăsești locuința sau să fii văzut la un cazino fizic.

Bonusuri pentru jocuri cu zaruri

Spre deosebire de cazinourile fizice, operatorii de cazinouri online din România oferă bonusuri dedicate pentru jocurile cu zaruri.

Astfel, te joci cu un sold mai mare și șansele tale de câștig cresc sau poți plasa pariuri mai mari pe fiecare aruncare.

Alege din multe tipuri de jocuri cu zaruri

Dacă un cazino fizic îți oferă doar o masă cu jocuri cu zaruri de care te poți bucura, într-un cazino online poți alege din zeci de astfel de jocuri.

Astfel poți găsi jocul care se potrivește cel mai bine stilului tău de joc pentru o experiență completă!

Turnee pentru jocuri cu zaruri

Într-un cazino online vei putea intra în turnee de jocuri cu zaruri unde joci alături de alți pasionați ca și tine.

Acest lucru nu este posibil într-un cazino fizic unde vei juca numai împotriva dealerului și interacțiunea este limitată.

Știai că?
Craps, sau barbut, este cel mai popular joc de zaruri online în România. Jocul a făcut cu succes tranziția către cazinourile online și se bucură de foarte multă popularitate.

3 sfaturi importante înainte să joci jocuri cu zaruri online

Dacă nu ai experiență cu jocurile de zaruri online, nu înseamnă că trebuie să stai departe de această categorie.

Sunt aici să-ți explic toate detaliile legate de aceste jocuri și să te ghidez pentru o experiență cât mai plăcută.

1. Învață regulile de bază, pariurile secundare și plățile

Când vine vorba de orice joc online, cea mai importantă regulă dintre toate este să iei lucrurile pas cu pas.

Cu alte cuvinte, nu te arunca cu capul înainte fără să ai cunoștințele de bază.

Ia-ți timp și treci peste regulile sau termenele și condițiile fiecărui tip de joc pentru a avea o idee clară despre cum se desfășoară totul.

Făcând acest lucru, nu vei fi luat prin surprindere de diversele reguli din jocurile cu zaruri și vei ști mereu cum să acționezi în fiecare etapă.

2. Analizează strategiile jocurilor cu zaruri

La fel ca în cazul majorității jocurilor de masă, jocurile cu zaruri vin cu strategii de pariere care te pot ajuta pe parcus.

Odată ce stăpânești regulile jocului, strategiile pot face orice joc cu zaruri mai distractiv și provocator.

Aplică diverse strategii pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine!

3. Planifică bugetul și timpul acordat jocului

Nu este nimic mai rău decât să cazi pradă ideii de a câștiga cu orice preț fără să ai în vedere bugetul și timpul disponibil pentru jocurile cu zaruri.

Acestea fiind spuse, sfatul meu este să stabilești dinainte o limită pentru cât timp și bani ești dispui să cheltui jucând un joc cu zaruri.

Majoritatea cazinourilor online au instrumente care te ajută să gestionezi limitele de pariere, precum și cât timp petreci jucând diferite jocuri.

Dacă ai nevoie de îndrumare suplimentară despre cum să-ți gestionezi timpul petrecut jucând jocuri cu zaruri, aruncă un ochi pe pagina noastră de Joc responsabil pentru mai multe informații.

Știai că?
Toate cazinourile online licențiate în România trebuie să adere politicilor de Joc Responsabil instituite de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc atunci când primesc licența.

Alte jocuri cu zaruri disponibile

Așa cum menționam în introducere, lumea jocurilor cu zaruri este diversă și există zeci de titluri din care poți alege.

Dacă vrei să mergi mai departe de jocurile menționate la începutul articolului, aceastea sunt câteva dintre jocurile cu zaruri pe care să le încerci.

1. Chuck A Luck

Această versiune de joc cu zaruri oferă jucătorilor posibilitatea de a plasa un pariu pe orice număr între 1 și 6.

Se folosește un singur zar în Chuck A Luck și asta simplifică puțin lucrurile.

Zarurile sunt aruncate și plățile sunt făcute în concordanță cu pariurile plasate înainte de aruncare.

Deoarece se joacă cu un singur zar, este ceva mai ușor de jucat dar trebuie să fii atent la cote.

2. Klonedike

O altă variantă a jocurilor cu zaruri întâlnită la cazinourile online este Klonedike.

Aceasta se joacă cu 5 zaruri în total iar dealerul este cel care aruncă primul zarurile. Apoi, jucătorul aruncă și el cu scopul de a depăși rezultatul inițial.

Se permite o singură aruncare și ordinea rezultatelor este următoarea: 1,6,5,4,3 și 2.

Dacă rezultatul celor două aruncări este egal, banca câștigă runda.

De asemenea, pentru a câștiga pariul va trebui să arunci o combinație de zaruri mai mare decât a dealerului.

3. Banka Francesca

Traducerea acestui joc în limba română este „Bancă franceză”. Acest joc de zaruri este întâlnit în mod obișnuit în cazinourile online portugheze și este asemănător cu Baccarat-ul.

Se joacă cu trei aruncări de câte un zar și scopul este să te încadrezi în unul dintre cele trei spații de pariere.

Există trei spații de pariere într-un astfel de joc, „Mare”, „Mic” sau „Ași”. Mare are un total de zaruri între 14 și 16, în timp ce Mic are un total de zaruri între 5 și 7.

„Ași” este atunci când toate cele trei zaruri sunt aruncate și fiecare dintre ele arată 1.

4. Richochet

Această versiune a jocului cu zaruri se joacă cu trei zaruri în jurul unei mese mici,

Mai multe pariuri sunt disponibile într-un astfel de joc și, în timp ce unele pariuri pot câștiga destul de repede, altele pot dura ceva mai mult.

Obiectivul este de a arunca zarurile pentru a obține o combinație de 111, 666, 126, 136, 146 sau 156.

Dacă oricare dintre aceste combinații este realizată, pariul câștigă.

5. Bitcoin Dice

Jocul de zaruri Bitcoin Dice este practic varianta standard a jocului întâlnit în cazinourile din România. Diferența vine din folosirea criptomonedelor în loc de valuta standard.

Din păcate, în România nu avem cazinouri care să accepte Bitcoin sau alte critpomonede. Totuși, nu strică să știi de existența acestui joc pentru eventualitatea în care îl găsești online.

6. Sub sau peste 7

Această versiune de joc cu zaruri este una foarte familiară jucătorilor de barbut din România.

Cu alte cuvinte, pariezi că rezultatul aruncării zarurilor vor fi peste sau sub valoarea cumulată de 7.

Poți alege oricare dintre cele două variante dar pierzi atunci când valoarea este fix 7.

Joacă jocuri cu zaruri pe mobil

Pentru că majoritatea jucătorilor de cazino preferă aplicațiile de cazino pentru a se bucura de jocurile cu zaruri, operatorii oferă platforme de mobil perfect adaptate nevoilor acestora.

Regulile și funcționalitatea jocurilor nu se modifică absolut deloc la jocurile de zaruri pe mobil. Totuși, te poți bucura de jocurile tale preferate fără să fie nevoie să stai în fața unui calculator.

Furnizori de jocuri cu zaruri

La fel ca în cazul sloturilor online jocurile cu zaruri sunt oferite de anumiți furnizori de software care și-au făcut un renume în industrie.

Alți furnizori de top atunci când vorbim de jocuri cu zaruri sunt Microgaming sau Playtech, ambii cu o experiență extraordinară în jocurile de cazino online.

Ești Gata să Joci mai mult decât Table?

Iată că zarurile pot fi folosite în mult mai multe jocuri decât credeai probabil.

Dacă de barbut probabil știai deja, sunt șanse mari să nu fi auzit de aceste jocuri până acum.

Fie că vrei să devi mai bun sau doar să explorezi ceva nou, jocurile cu zaruri online sunt o variantă groazvă.

Întrebări Frecvente

Desigur! Sunt multe cazinouri online la noi în țară care oferă bonusuri dedicate jocurilor de masă iar cele cu zaruri nu sunt excluse. Atenție totuși la cerințele de rulare și procentul de contribuție al acestor jocuri.
Craps, cunoscut și ca barbut în România, este cel mai popular joc cu zaruri la ora actuală. Se joacă atât online cât și în cazinouri online sau chiar pe stradă.
Sigur că da! Furnizori de software precum Evolution Gaming oferă o mulțime de jocuri cu zaruri cu dealer live unde poți îmbina beneficiile de a juca de acasă cu atmosfera de cazino fizic.
Desigur! Cât timp joci la un cazino online licențiat și respecți regulile impuse, poți câștiga și retrage acele câștiguri în deplină siguranță.
Singura variantă de a te bucura de un joc de barbut în legalitate și deplină siguranță este în cazinourile online licențiate în România. Jocul nu este văzut cu ochi buni pe străzi sau în alte forme improvizate.
Pentru a putea retrage, trebuie mai întâi să îndeplinești cerințele de rulare atașate bonusului pe care l-ai primit. Dacă aceastea sunt satisfăcute, poți cere o retragere de la cazinoul online, la fel ca după orice alt joc.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?