1X2 Network și REEVO anunță un nou parteneriat

REEVO, una dintre cele mai cunoscute platforme de conținut, a anunțat recent o nouă colaborare cu 1X2 Gaming, un furnizor de top din industrie.

Parteneriatul le va permite jucătorilor să se bucure de jocuri populare precum Blackjack, Reel Fortune și Electro Reels, dar și de titluri precum Crown Heist.

1X2 Network își va mări oferta de titluri, accesând colecție de jocuri de masă și sloturi de la REEVO.

Christopher Loftus, Directorul Comercial al 1X2 Network, a declarat: „Conținutul REEVO a fost de mult timp în vizorul nostru, așa că suntem încântați să îl aducem în rețeaua noastră. REEVO oferă o gamă impresionantă de jocuri cu grafică bogată care credem că va plăcea clienților noștri și jucătorilor lor.”

În plus, REEVO și-a propus să își extindă lista de parteneri cu adăugarea a 60 de furnizori de jocuri online până la sfârșitul anului 2023.

Petra Maria Poola, șefa departamentului de vânzări de la REEVO, a spus: „Suntem entuziasmați să colaborăm cu 1X2 Network. Parteneriatul cu 1X2 Network ne oferă o oportunitate extraordinară de a atinge un public mai larg și de a demonstra angajamentul nostru pentru excelență în domeniul jocurilor online.”

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?