NetBet adaugă o nouă colecție de sloturi pe platformă

NetBet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de cazinouri din România, a anunțat un nou parteneriat.

Este vorba de o colaborare cu Spinomenal, un furnizor de top al jocurilor de noroc. Acest parteneriat va diversifica și mai mult oferta NetBet cu o mulțime de jocuri captivante.

Conform noii colaborări, clienții NetBet vor avea acces la jocuri de păcănele populare și foarte apreciate, cum ar fi Book of Demi Gods 2, Demi Gods 2 și Majestic King, printre altele. Jocurile Spinomenal se disting prin gameplay-ul lor imersiv, caracteristicile atractive și recompensatoare.

Ce a spus NetBet despre acest nou parteneriat

Claudia Georgevici, managerul de PR al NetBet, și-a exprimat entuziasmul față de această nouă colaborare strategică printr-o declarație oficială:

”Această colaborare cu Spinomenal reprezintă un testament al eforturilor continue pe care NetBet le face pentru a oferi o experiență de joc excepțională clienților noștri”, a declarat Georgevici. Ea a adăugat: „Prin unirea forțelor cu Spinomenal, nu doar că îmbogățim portofoliul nostru de jocuri, dar ridicăm și standardul în ceea ce privește calitatea, varietatea și satisfacția jucătorilor.” a încheiat PR-ul operatorului.

Pe lângă consolidarea ofertei NetBet, această colaborare va permite și jocurilor apreciate de fanii Spinomenal să ajungă la clienți noi. De asemenea, acest parteneriat le oferă jucătorilor NetBet experiențe de joc unice prin titluri de cazino captivante și atractive.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?