Push Gaming și Betway se extind la nivel global

Push Gaming, unul dintre principalii furnizori B2B din industria iGaming, a semnat un parteneriat de referință cu Betway, una dintre cele mai cunoscute mărci la nivel mondial în industria jocurilor de noroc online.

Cele două companii vor colabora pentru a livra conținut de top jucătorilor de cazinouri românești din întreaga lume.

Ce oferă parteneriatul

Inițial, Betway va beneficia de întregul portofoliu de sloturi oferit de Push Gaming și îl va implementa cu perspective de extindere în alte piețe în viitorul apropiat.

Jucătorii Betway vor avea, de asemenea, acces la o serie de jocuri excepționale dezvoltate de Push Gaming, printre care se numără Big Bamboo, Jammin’ Jars și Razor Returns.

Ambele părți au salutat cu entuziasm această colaborare, văzând în ea o oportunitate de a-și întări semnificativ poziția pe piață.

Declarația companiilor

Fiona Hickey, Directorul Push Gaming pentru Afaceri Noi și Piețe, a salutat ocazia de a colabora cu Betway, oferindu-le o selecție variată de titluri. Ea a lăudat poziția solidă a Betway ca lider în industrie și a declarat că noua alianță va aduce „ani de succes comun”. „Platforma premium a Betway oferă un număr în creștere de jucători exact în regiunile în care ne extindem, așa că suntem entuziasmați de perspectiva colaborării cu o marcă de calibru mondial”, a adăugat Hickey.

Și CEO-ul Grupului Betway, Anthony Werkman, a exprimat aceeași bucurie. Werkman a subliniat angajamentul Betway de a construi un produs durabil și inovator, iar prin adăugarea de conținut inovator, precum cel furnizat de Push Gaming, compania își poate continua misiunea de a oferi jucătorilor jocuri de top.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?