<strong>Red Rake Gaming anunță un parteneriat cu LuckyStreak</strong>

Red Rake Gaming, un furnizor de jocuri pentru industria jocurilor de noroc online, a anunțat semnarea unui nou parteneriat, permițându-i să-și extindă semnificativ portofoliul de jocuri populare.

Furnizorul a dezvăluit că s-a alăturat principalului furnizor de soluții pentru cele mai bune cazinouri online, LuckyStreak.

Potrivit noii partenertiate, Red Rake Gaming s-a angajat să furnizeze întregul său catalog de jocuri. De asemenea, LuckyStreak va beneficia și de platforma back-office a furnizorului iGaming, precum și de instrumentele sale promoționale.

Ce oferă parteneriatul

Datorită parteneriatului, jucătorii LuckyStreak vor putea accesa jocuri de păcănele captivante de la Red Rake Gaming, inclusiv titluri precum Gods of Ireland, 777 Heist 2: The Art Forger, și Mystic Spirits, printre alte jocuri preferate ale fanilor.

În prezent, jocurile furnizorului iGaming sunt renumite pentru funcționalitățile lor recompensatoare, susținute de grafică de calitate, efecte sonore și teme captivante.

Declarațiile companiilor

Virginia Russo, Șefa Departamentului de Management al Conturilor de la LuckyStreak, și-a exprimat entuziasmul față de noul acord printr-o declarație: „Adăugarea unui furnizor de înaltă calitate precum Red Rake Gaming la oferta noastră de agregare a conținutului LuckyConnect este o veste fantastică pentru noi”.

Nick Barr, Directorul General al Red Rake Gaming, și-a împărtășit, de asemenea, entuziasmul: „Suntem încântați să lucrăm cu echipa LuckyStreak, care are o vastă rețea de parteneri în întreaga lume,” a adăugat el. În cele din urmă, Barr a spus: „Suntem foarte încrezători că jocurile noastre vor fi o adiție binevenită la oferta globală a celor de la LuckyConnect.”

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?