Relax Gaming își extinde portofoliul de jocuri prin parteneriatul cu Endorphina

Relax Gaming își diversifică oferta prin adăugarea unui nou partener de studio în portofoliul său Powered by Relax. Începând de acum, jocurile dezvoltate de Endorphina vor fi disponibile prin rețeaua de parteneri a Relax Gaming.

Aceasta este cea mai recentă colaborare de distribuție pentru Endorphina, compania asociindu-se anterior cu REEVO pentru a-și extinde acoperirea.

Ce jocuri noi vor apărea în portofoliul Relax Gaming

Prin acest nou acord, Relax Gaming va beneficia de acces la jocurile de top ale Endorphinei, inclusiv Vampires 2, Minotaurus și Joker Ra, printre multe alte jocuri dezvoltate de furnizor în peste două decenii de activitate.

Endorphina își va furniza titlurile de succes direct operatorilor bine stabiliți și publicului lor prin programul Powered by Relax.

Acest parteneriat va permite studioului să lanseze și să promoveze cu rapiditate viitoarele și cele mai recente titluri, care vor fi preluate imediat de Relax Gaming.

Jonathan Martini, Senior Sales Manager la Endorphina, a vorbit despre această oportunitate ca despre un „moment semnificativ”, descriind colaborarea ca o etapă importantă pentru o nouă eră a divertismentului în industria cazinourilor online.

Shelley Hannah, Chief Product Officer la Relax Gaming, a salutat și ea parteneriatul, afirmând că firma își îmbunătățește constant oferta prin adăugarea de noi furnizori. „Suntem încântați să adăugăm Endorphina în familie și ne așteptăm la un parteneriat de succes,” a adăugat Hannah.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?