Stanleybet introduce noi sloturi pe platforma sa online

Gaming Corps, unul dintre cei mai dinamici furnizori de conținut pentru industria jocurilor de noroc online, a anunțat marți o nouă colaborare cu operatorul iGaming din România, Stanleybet.

Drept urmare, jucătorii cazinoului românesc Stanleybet vor putea accesa jocurile populare de la Gaming Corps.

Parteneriatul va include de asemenea titlurile de jocuri live și sloturi ale furnizorului precum Wild Woof, Book of Luck, Paddy’s Payouts și Luke E.Chance.

Ce au declarat companiile

Danielle Calafato, director comercial la Gaming Corps, a transmis entuziasmul său în legătură cu noul parteneriat. Acesta a menționat: „Stanleybet s-a bucurat de o reputație solidă în industrie de peste două decenii, și ne bucurăm enorm să le oferim conținutul nostru de joc premium.” Calafato a subliniat importanța pieței reglementate de jocuri de noroc din România și a descris acest parteneriat ca fiind un moment crucial pentru companie. „Abia aștept să oferim jocurile noastre jucătorilor Stanleybet România și sunt convinsă că se vor bucura de ele„.

Catalin Moise, directorul operațional al Stanleybet România, și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul față de noua colaborare. „Ne străduim întotdeauna să oferim jucătorilor noștri cele mai captivante și interesante jocuri de pe piață, iar portofoliul de jocuri Gaming Corps se încadrează perfect în această viziune” – a spus acesta.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?