Operatorul WinBet anunță un nou parteneriat cu furnizorul de jocuri Playson

Playson, un furnizor de jocuri online de top din industria de gambling, a anunțat încheierea unui acord de conținut cu operatorul de jocuri de noroc Winbet pentru piața din România.

Conform acestui acord, colecția de jocuri online a Playson va fi disponibilă acum pentru clienții Winbet din România.

Aceștia vor avea acces la o gamă largă de jocuri de cazinou populare, inclusiv titluri de păcănele precum Solar Queen, Book of Gold și Legend of Cleopatra.

Jocuri de calitate pentru toți utilizatorii WinBet!

Winbet, care este prezent în mai multe țări din Europa și este licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) din România, își va extinde astfel oferta de jocuri de noroc, permițându-le clienților să se bucure de experiențe de jocuri online de înaltă calitate.

Fondatorul și directorul general al Playson, Alexander Ivshin, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu Winbet și să oferim jucătorilor noștri experiențe de joc online de neuitat în România. Extinderea parteneriatelor noastre cu operatori de jocuri de noroc licențiați și de încredere din întreaga lume este o prioritate pentru noi, iar această colaborare ne va ajuta să ne consolidăm poziția pe piața din România.”

De asemenea, reprezentantul Winbet a afirmat că această colaborare le va permite să ofere o gamă mai largă de jocuri de calitate clienților lor și că sunt încântați să colaboreze cu un furnizor de conținut de înaltă calitate precum Playson.

Așadar, colecția de titluri de pe WinBet va fi una și mai variată. Nu uita de un joc cât mai responsabil!

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?