Livespins și Relax Gaming anunță un nou parteneriat

Un val nou de conținut iGaming este pregătit să ia cu asalt platforma Relax Gaming, grație parteneriatului recent încheiat cu Livespins.

Prin această colaborare, partenerii Relax Gaming vor avea oportunitatea de a beneficia de experiențele inedite oferite de sloturile live dezvoltate de Livespins.

Ce oferă parteneriatul

Toți operatorii care beneficiază de platforma de agregare Relax Gaming vor avea astfel acces la experiențele oferite Livespins. Sistemul le permite jucătorilor să urmărească și să parieze alături de streamerii proeminenți în timp ce aceștia se bucură de sloturi.

Această colaborare extinde parteneriatul existent între platforma de agregare Relax și Livespins, unde titlurile Relax erau deja prezentate în lobby-ul Livespins.

Noua colaborare va adăuga o mulțime de titluri noi din care streamerii Livespins pot alege pentru a-și entertaina audiențele, aducând o activitate socială celor mai bune cazinourilor online.

Livespins a dezvoltat, de asemenea, o serie de instrumente promoționale care promovează o implicare sporită și rate mai mari de retenție a jucătorilor, îmbunătățind astfel experiența de gameplay.

Declarațiile companiilor

Shelley Hannah, CPO al Relax Gaming, a salutat cu entuziasm această oportunitate, evidențiind că Livespins este un partener care contribuie la diversificarea ofertei companiei, aducând mai multe opțiuni distractive atât jucătorilor, cât și operatorilor.

La rândul său, Michael Pedersen, CCO al Livespins, s-a arătat la fel de entuziasmat de această colaborare, menționând că Relax Gaming, fiind unul dintre cei mai mari furnizori din industrie, face din acest acord unul dintre cele mai importante pentru Livespins.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?