<strong>7777 Gaming și NetBet: Cel mai nou parteneriat din iGaming</strong>

7777 Gaming își continuă expansiunea, mărindu-și prezența pe piața iGaming din România prin intermediul colaborării cu NetBet.

Această înțelegere survine într-un moment în care 7777 a obținut o certificare pentru a furniza un număr și mai mare de jocuri pe teritoriul României.

NetBet operează în mai multe domenii, oferind produse de cazinou și cazinou live, împreună cu opțiuni de poker și loterie. 7777, care este certificată pentru a furniza jocurile sale pe piața din Europa de Est, aduce aproximativ 50 de titluri dedicate.

Ce au declarat companiile

Managerul de cont al 7777 Gaming, Larisa Karaboycheva, a declarat că NetBet este unul dintre cei mai buni parteneri, fiind o companie respectată și de încredere în industria iGaming, cu o experiență de peste 20 de ani.

NetBet a fost recunoscută ca o organizație de vârf care operează în piețe puternic reglementate la nivel global,” a adăugat Karaboycheva. Ea a declarat că lansarea companiei sale în colaborare cu operatorul din România reprezintă încă o oportunitate de a crește amprenta ambelor companii pe piața respectivă și de a oferi servicii jucătorilor locali.

De asemenea, COO-ul NetBet România, Horia Valuch, s-a declarat mulțumit de această nouă oportunitate și a afirmat că jocurile de cazinou online oferite de 7777 Gaming sunt unele dintre cele mai bune când vine vorba de o experiență prietenoasă și fiabilă.

Suntem entuziasmați să împărtășim mai multe informații privind feedback-ul jucătorilor, pe care credem că va fi foarte pozitiv,” a adăugat Valuch.

Recent, operatorul a apelat la SlotMatrix, unul dintre principalii agregatori B2B, pentru a avea acces la și mai multe jocuri și pentru a se asigura că NetBet este un brand de top.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?