Comtrade Gaming și Superbet își extind colaborarea

Comtrade Gaming, unul dintre cei mai importanți furnizori din industria jocurilor de noroc online, a anunțat recent o nouă colaborare cu Superbet.

Conform parteneriatului, Superbet va utiliza platforma de jocuri de noroc online (iCore) a celor de la Comtrade. Operatorul va beneficia de tehnologia inovatoare până la mijlocul anului 2024.

Platforma inovatoare de jocuri de noroc online (iCore) dezvoltată de Comtrade Gaming își propune să ofere experiențe unice jucătorilor. Platforma adoptă o abordare flexibilă și personalizabilă, care asigură satisfacerea nevoilor diferiților jucători.

Utilizând iCore, operatorii de jocuri de noroc online reușesc să reducă rata de retragere a jucătorilor. În același timp, valorifică o valoare crescută a duratei de viață a jucătorilor, oferind experiențe atractive și distractive, ceea ce contribuie, de asemenea, la creșterea popularității și credibilității celor mai bune cazinouri online.

Ce au declarat companiile

Steven Valentine, Șef Comercial al Comtrade Gaming, a făcut declarații cu privire la subiect, exprimându-și încântarea de a continua parteneriatul cu Superbet. A evidențiat faptul că Superbet este operatorul numărul unu în România, apreciind echipa impresionantă a celor de la  Superbet și contribuția Comtrade la creșterea companiei.

Adam Shaw, Directorul General – Online al Superbet, a împărtășit entuziasmul față de cea mai recentă colaborare cu Comtrade Gaming. A explicat că platforma Comtrade aduce beneficii clienților Superbet și a concluzionat afirmând: „La Superbet, avem ambiții mari pentru creșterea viitoare și nu ezităm să ne construim propriile tehnologii și produse, dar cel mai important, dorim să oferim cel mai bun serviciu clienților noștri.”

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?