EGBA a publicat noile ghiduri pentru combaterea spălării baniilor în cazinourile online

Asociația Europeană a Operatorilor de Jocuri de Noroc Online (EGBA) a publicat noi ghiduri pentru combaterea spălării banilor în jocurile și cazinourile online.

Aceste ghiduri sunt menite să ajute operatorii și furnizorii de jocuri de noroc online să implementeze măsuri de prevenire a spălării banilor și să se conformeze cerințelor din Directiva UE privind prevenirea spălării banilor.

Ce recomandări și metode recomandă Asociația Europeană a Operatorilor de Jocuri de Noroc Online?

Ghidurile oferă orientări cu privire la evaluarea riscurilor și la implementarea unor politici și proceduri adecvate, monitorizare și raportare a tranzacțiilor suspecte și a altor activități neobișnuite.

Ele oferă, de asemenea, instrucțiuni privind gestionarea și depozitarea datelor cu caracter personal și a informațiilor financiare, pentru a asigura confidențialitatea acestora și a respecta prevederile Regulamentului general privind protecția datelor.

Potrivit EGBA, aceste noi ghiduri vor ajuta la crearea unui mediu de jocuri de noroc online mai sigur și mai transparent, care protejează jucătorii și contribuie la prevenirea spălării banilor.

În general, EGBA și membrii săi sunt dedicați să promoveze o industrie reglementată și responsabilă, care protejează jucătorii și prevenirea problemelor legate de jocurile de noroc, cum ar fi dependența de jocuri de noroc (Jocul Responsabil) și spălarea banilor.

Despre EGBA

EGBA (Asociația Europeană a Operatorilor de Jocuri de Noroc și Pariuri) este o organizație comercială cu sediul în Bruxelles care reprezintă principalii operatori de jocuri de noroc și pariuri online stabiliți, licențiați și reglementați în cadrul UE.

EGBA lucrează împreună cu autoritățile naționale și UE pentru un mediu bine reglementat și canalizat al pieței de jocuri de noroc online, care oferă un nivel ridicat de protecție a consumatorilor și ia în considerare realitățile internetului și cererea consumatorilor online.

Alte noutăți din industrie

Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?