Evoplay își extinde portofoliul de jocuri pe platforma Livespins

Evoplay, un furnizor cunoscut din iGaming, a anunțat recent încheierea unui parteneriat cu platforma de streaming Livespins.

Colaborarea pune la dispoziția streamerilor de pe Livespins peste 200 de jocuri din portofoliul Evoplay pentru a fi transmise în direct.

Prin această colaborare, jucătorii online pot urmări transmisiunile în direct și pot chiar participa la pariuri în timp real. Experiența de joc devine astfel una socială, permițând jucătorilor să selecteze mărimea pariului și numărul de rotiri, creând un pariu de grup.

Printre titlurile populare oferite de Evoplay și care vor fi disponibile pe Livespins se numără titluri unice precum October Pub, Indiana’s Quest și Fruit Super Nova.

Ce au declarat companiile

Vladimir Malakchi, Chief Commercial al Evoplay, și-a exprimat entuziasmul față de această nouă colaborare, subliniind eforturile continue ale companiei de a oferi jucătorilor și operatorilor o experiență de joc neegalată, introducând forme inovatoare de divertisment.

Și Michael Pedersen, Chief Commercial al Livespins, a subliniat beneficiile colaborării, menționând faptul că Livespins permite studiourilor să ajungă la operatori noi și să valorifice cererea crescută pentru conținutul transmis în direct, atrăgând noi audiențe, în special din rândul generațiilor Millennial și Z.

Colaborarea între Evoplay și Livespins combină jocurile de cazino cu interactivitatea și socializarea, prin intermediul funcționalităților oferite de Livespins. Jucătorii se pot bucura de o experiență socială unică, comunicând cu streamerii prin chat, emojis și reacții, în timp ce participă la evenimente speciale cum ar fi Lightning Drops și turneele Lightning Races.

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?