Ce oraș va găzdui ICE 2025?

Clarion Gaming, furnizorul unuia dintre cele mai importante evenimente internationale din industria jocurilor de cazinou, a anunțat că trece în următorul pas pentru a decide viitorul locației evenimentului său.

De ani de zile, ICE London a fost întotdeauna una dintre cele mai importante date din calendarul industriei cazinourilor online și offline, dar pentru anul 2025 urmează să candideze trei alte orașe pentru a gazdui evenimentul.

Londra a găzduit evenimentul ICE de când acesta a început, prima dată la centrul expozițional Earls Court și apoi la ExCel din Docklands, începând din 2013. Și în anul acesta, ICE 2023 a avut loc în Londra.

Cu toate acestea, Clarion Gaming a anunțat că va evalua acum trei alte propuneri de locații.

Barcelona, Madrid & Paris sunt potențiale gazde pentru ICE 2025

Clarion a anunțat o scurtă listă de patru orașe care îndeplinesc criteriile sale exigente: Londra, Barcelona, Madrid și Paris. Fiecare oraș va face o ofertă formală pentru a găzdui ICE în perioada 2025-2029, proces care va fi finalizat în acest an.

Alex Pratt, director general al grupului Clarion Gaming, a declarat: „Acest proces solid este centrat pe client și decizia va fi luată în interesul nostru și al industriei globale de gaming. iGB Affiliate London este foarte mult parte din proces și ne angajăm cu stakeholderi iGB Affiliate pentru a identifica calea lor strategică preferată.

„Cele patru orașe selectate vor progresa prin procesul de selecție cu ajutorul echipei experimentate și bine informate de la Equimore, care supraveghează fiecare aspect al unui program robust.

Pe măsură ce se apropie momentul final al procesului de selecție, Clarion speră să găsească un oraș sau o zonă metropolitană care să răspundă tuturor exigențelor sale.”

Alte noutăți din industrie:

Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022
SOFTSWISS prezintă cele mai populare tendințe în iGaming din anul 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?