SOFTSWISS prezintă cele mai populare tendințe în iGaming din anul 2023

SOFTSWISS, un producător popular de software pentru cazinouri și pariuri, a publicat un raport care prezintă tendințele cele mai interesante din industria iGaming pentru anul curent.

Raportul numit „Cele mai populare tendințe iGaming pentru 2023” s-a bazat pe date obținute de la peste 600 de companii care operează în sectorul jocurilor de noroc și a cazinourilor online.

Raportul prezintă o imagine complexă a provocărilor și oportunităților din acest an, printre care problemele legate de reglementările juridice, plățile și confidențialitatea datelor.

Plăți & licențe

Peste 50% dintre experții terți chestionați de către SOFTSWISS au menționat Plățile și Licențierea ca fiind categoria cea mai crucială care influențează industria iGaming.

În 2023, se așteaptă ca mai multe piețe din întreaga lume să devină reglementate local.

În ceea ce privește plățile, operatorii trebuie să se asigure de existența unor opțiuni bine stabilite de plată. Printre cele mai sigure și populare metode rămân Visa, Mastercard, cât și portofelele electronice precum Skrill.

De asemenea, criptomonedele văd o adoptare mai largă, deoarece mai multe țări încep să le recunoască și să le integreze în sistemele lor financiare.

Securitatea

În contextul GDPR și securității datelor, tendința principală a Confidențialității Datelor este prezentă foarte detaliată în acest raport.

În 2023, accentul va fi pus de asemenea pe practicile de Joc Responsabil, precum prevenirea comportamentelor afective, tratarea jucătorilor cu probleme deja existente și gestionarea activităților de marketing.

În plus față de tendințele de securitate a îngrijirii jucătorilor, în 2023 se vor vedea îmbunătățiri în prevenirea fraudei prin intermediul unor instrumente avansate.

Comportamentul jucătorilor

O altă tendință a jucătorului descrisă pe baza datelor clienților SOFTSWISS este creșterea popularității jocurilor cu dealeri live printre utilizatorii de criptomonede.

În ceea ce privește proiectele de pariere sportivă, statisticile Sportsbook SOFTSWISS demonstrează că 66% dintre pariuri sunt plasate în timpul evenimentelor live împotriva celor 34% plasate în avans.

Alte noutăți din industrie:

Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022
Un Nou Jackpot Progresiv Relax Gaming a Fost Câștigat
Petiție pentru Eliminarea Reclamelor despre Jocuri de Noroc Online
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?