MaxBet introduce noi sloturi pe platforma sa

Hacksaw Gaming, un furnizor apreciat pentru conținutul original și inovativ, și-a consolidat poziția pe piața românească a jocurilor de noroc online prin parteneriatul încheiat cu MaxBet Romania.

Această colaborare permite companiei Hacksaw Gaming să-și extindă și mai mult prezența pe piață, aducând o selecție impresionantă de jocuri în biblioteca operatorului.

Printre acestea se numără sloturi precum Wanted Dead or a Wild, Hand of Anubis și Dork Unit.

Utilizatorii înregistrați pe MaxBet au ocazia să se bucure de jocurile unuia dintre cei mai de succes dezvoltatori noi, care a lansat primul său joc în 2019 și a câștigat tot mai multă popularitate de atunci, inclusiv premii la mai multe evenimente de prestigiu în ultimii ani.

Ce au declarat companiile

Gabrielle Star, directorul de vânzări și dezvoltare de la Hacksaw Gaming, a comentat această nouă oportunitate și a declarat că este un pas semnificativ înainte pentru furnizor:

„Jucătorii români au demonstrat deja că sunt interesați de portofoliul nostru extins de jocuri și suntem încântați să ajungem la o audiență și mai largă prin acest acord cu un operator de top precum MaxBet.”

Alexandru Ghiurcau, managerul de marketing al MaxBet Romania, a fost, de asemenea, foarte entuziasmată să introducă acest portofoliu pe website. Aceasta a remarcat că sloturile Hacksaw sunt printre cele mai bune și a argumentat că operatorul va beneficia semnificativ de pe urma acestor titluri.

Extinderea Hacksaw în ultima perioadă

În ultimele luni, Hacksaw a reușit să se extindă nu doar geografic, ci și în ceea ce privește operatorii de cazinouri românești alături de care colaborează.

Furnizorul și-a lansat jocurile și pe site-ul BetMGM în Ontario, Canada, ceea ce a fost considerat un mare succes pentru companie.

În Europa, Hacksaw Gaming a obținut, de asemenea, o licență de business-to-business de la Spelinspektionen, autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Suedia, în cadrul procesului de reglementare a pieței.

Hacksaw Gaming furnizează, de asemenea, conținut și platformei William Hill, un alt operator important.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?