Parteneriatul dintre NetBet și Spadegaming aduce noi jocuri pe platformă

NetBet, unul dintre cei mai apreciați operatori de cazinouri românești, își extinde colecția de jocuri prin adăugarea Spadegaming, un furnizor recunoscut, dedicat inovației și oferirii unei experiențe captivante prin jocurile sale variate.

În urma acestui parteneriat, Spadegaming va oferi toată lista sa de jocuri de păcănele operatorului din România.

NetBet a demonstrat constant o determinare în a-și diversifica și extinde oferta pentru jucători. Printre titlurile celebre de la Spadegaming, pe care NetBet le va integra în portofoliul său, se numără Legacy of King Maxways, Fiery Sevens și Gold Panther.

NetBet continuă diversificarea jocurilor de pe platformă

Claudia Georgevici, managerul de PR la NetBet, a subliniat entuziasmul companiei privind colaborarea cu Spadegaming. „Acest parteneriat corespunde perfect cu angajamentul nostru de a oferi jucătorilor noștri o experiență de joc diversificată și palpitantă,” a adăugat Georgevici.

Totuși, colaborarea dintre NetBet și Spadegaming nu este singura alianță de acest gen inițiată de companie. NetBet și-a exprimat intenția de a diversifica în continuare gama de produse pentru publicul său, stabilind parteneriate valoroase și importante. Și în alte regiuni, NetBet a introdus jocuri de la Wazdan, Inspired Entertainment și CT Interactive.

În România, compania a inclus, de asemenea, jocuri de la 7777. Pentru a asigura accesul direct la cele mai populare jocuri, NetBet a încheiat un parteneriat cu SlotMatrix.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?