PokerStars organizează o tabară de poker dedicată femeilor

Tabăra de antrenament pentru femei PokerStars x PokerPower revine în forță.

Evenimentul, menit să încurajeze mai multe persoane să încerce jocul și să crească numărul de jucătoare de poker, va avea loc între 31 iulie și 28 septembrie.

În ce constă tabară organizată de PokerStars

Tabăra de antrenament va consta în 8 module ce vor acoperi diferite aspecte ale pokerului, inclusiv abilitățile de negociere și luarea de decizii strategice. Participantele vor avea ocazia să își pună în aplicare abilitățile proaspăt dobândite în cadrul jocurilor de acasă organizate de PokerStars.

Momentul culminant al evenimentului va fi turneul final, unde finalistele vor concura pentru a câștiga o excursie, cu toate cheltuielile plătite, la EPT Cyprus în octombrie și, posibil, la EPT Praga în decembrie.

Rebecca McAdam Willetts, Directorul de Parteneriate, Relații Publice și Angajare a Consumatorilor la PokerStars, a vorbit cu entuziasm despre eveniment, subliniindu-și dedicația pentru a crește implicarea femeilor în poker.

Erin Lydon, președintele PokerPower, a subliniat suportul reciproc al PokerStars și PokerPower pentru femeile din poker și misiunea organizației de a oferi femeilor oportunități de învățare pe intermediul pokerului.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?