Pragmatic Play adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: Jackpot Play

Pragmatic Play, unul dintre cei mai populari furnziori de jocuri de noroc, a anunțat lansarea unui produs nou și captivant.

Noua funcție poate aduce beneficii operatorilor de jocuri de noroc prin furnizarea unei rețele locale de jackpot-uri progresive.

Conectând unele dintre cele mai populare jocuri din industria jocurilor de noroc, Jackpot Play poate fi configurat cu titluri precum Gates of Olympus, Big Bass Bonanza, The Dog House, Sweet Bonanza, Sugar Rush, precum și alte jocuri captivante dezvoltate de Pragmatic Play.

Cum funcționează noul Jackpot

Noua funcționalitate de jackpot poate apărea aleatoriu în timpul jocului în titlurile menționate anterior.

Le oferă jucătorilor posibilitatea de a intra într-un mini-joc care prezintă o grilă de 4×3. Jucătorii online trebuie să selecteze diferite pietre prețioase care dezvăluie un câștig.

În total, există patru nivele de jackpot-uri în Jackpot Play: Grand, Mega, Major și Minor. Potrivit Pragmatic Play, fiecare nivel are „probabilitatea sa de câștig și fondul propriu de jackpot.”

Anunțul despre noua funcționalitate captivantă vine în urma lansării unui nou slot. Mai devreme în această săptămână, compania a confirmat lansarea unui joc nou de păcănele cu tematică de pescuit numit Big Bass Amazon Xtreme. Așa cum sugerează și numele, jocul face parte din franciza Big Bass.

Noul joc de păcănele are funcții captivante precum rotiri gratuite și multiplicatori care oferă șansa unor premii mari.

Declarațiile Pragmatic Play

Irina Cornides, Directorul de Operare al Pragmatic Play, a împărtășit entuziasmul ei cu privire la noul produs printr-un comunicat de presă lansat în cursul săptămânii. „Sunt încântată să anunț adăugarea Jackpot Play în portofoliul nostru în creștere de jackpot-uri, după lansarea jackpot-ului comunității Power Jackpot la finalul anului trecut”, a declarat ea.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?