Relax Gaming oferă primele detalii despre Money Train 4

Relax Gaming, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc din industrie, recunoscut pentru dezvoltarea de conținut unic, a anunțat lansarea celei de-a patra ediții din seria de joc Money Train.

Slotul urmează să fie lansat mai târziu în 2023. Noua adăugare vine la un an după lansarea Money Train 3 și se pare că Relax Gaming își menține acest ritm pentru seria celebră de jocuri.

Cu ce vine nou jocul

Dezvoltatorul a oferit deja câteva detalii importante despre noul joc. La fel ca și în edițiile anterioare, jocul îi conduce pe jucători pe șinele acestui joc de tip Bandido, în care are loc un jaf de tren.

Money Train 4 va avea un pariu maxim de 150.000x, o caracteristică aproape exclusivă, laudată de Relax Gaming, și unul dintre cele mai generoase câștiguri pe care un slot le-a oferit vreodată. Relax Gaming a construit, de asemenea, și o serie de combinații câștigătoare.

Lansată în 2019, seria Money Train a devenit rapid unul dintre jocurile de referință ale Relax Gaming și a evoluat constant de-a lungul ultimilor ani. S-au jucat un total de trei miliarde de runde în toată seria și, până în prezent, slotul a primit o mulțime de premii.

Ca și dată de lansare, jocul este așteptat la finalul lunii septembrie.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
Princess Casino și Stakelogic încheie cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?