<strong>Soft2Bet primește undă verde pe piața jocurilor de noroc din România</strong>

Compania Soft2Bet, un important furnizor de platforme și soluții pentru cazinouri, a anunțat că a primit aprobarea oficială din partea reglementatorului român de jocuri de noroc, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Astfel, Soft2Bet devine un partener autorizat pentru operatorii de cazinouri românești din țară care doresc să-și consolideze expertiza tehnică și să se extindă.

Această expansiune vine în urma unui parteneriat cu SlotMatrix, care permite Soft2Bet să ofere operatorilor parteneri sloturi și alte jocuri de ultimă oră.

Ce a declarat compania

„Considerăm piața românească ca fiind una dintre piețele productive pentru stabilirea prezenței noastre în Europa de Est. Obținerea unei licențe de operare locale în România reprezintă un pas important în expansiunea noastră strategică.”, a declarat David Yatom, consilierul juridic general al Soft2Bet.

Soft2Bet este, în continuare, dedicată extinderii regionale. Furnizorul dorește să se adreseze unor segmente mai largi de populație și crede că România îi oferă această oportunitate unică.

Conducerea Soft2Bet a lăudat regimul de reglementare din țară, susținând că acesta oferă companiilor și afacerilor un traseu clar de urmat atunci când își lansează produsele.

Aceasta nu este singura reușită a companiei în ultima lună. Soft2Bet a reușit de asemenea să obțină o licență în Suedia sub regimul de jocuri de noroc reorganizat al țării și s-a extins și în Grecia.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?