Malta va găzdui PokerStars Summer Festival 2023

PokerStars sponsorizează a doua ediție a Festivalului de Vară din Malta, care se va desfășura în Casino Malta din St. Julian pe parcursul unei săptămâni pline de acțiune intensă la mesele de poker.

Festivalul de Vară din anul precedent a fost un succes major, cu aproape 30 de evenimente, iar așteptările pentru ediția de anul acesta sunt foarte mari.

Având în vedere că PokerStars este principalul sponsor al Festivalului, ne putem aștepta la o participare masivă, cu mulți jucători care vor ajunge în Malta prin intermediul calificărilor online de poker.

Festivalul de Vară este programat să înceapă pe 27 iunie și să se desfășoare până pe 2 iulie, în mijlocul sezonului estival. Participanții au astfel ocazia perfectă de a se bronza și de a juca poker.

Programul ediției de anul acesta a Festivalului de Vară PokerStars a fost anunțat, cu toate că unele detalii importante, cum ar fi premiile garantate pentru anumite turnee, nu au fost încă specificate.

Informațiile la zi despre eveniment

Ceea ce știm este că Festivalul începe marți, 27 iunie, cu un High Roller de 2.200 de euro, urmat de Main Event-ul de 1.100 de euro, care va debuta în a doua zi.

O selecție de alte turnee cu buy-in-uri cuprinse între 220 și 1.100 de euro vor avea loc în săptămâna următoare, cu jocuri principale precum No Limit Texas Hold’em, Pot Limit Omaha și Five Card Omaha.

Un eveniment multi-day cu un buy-in de 330 de euro este programat să înceapă pe 30 iunie pentru jucătorii care decid să nu participe la Main Event sau pentru cei care pierd și doresc o nouă șansă într-o structură lentă și cu un stack mare de jetoane.

Evenimentul va avea unsprezece evenimente unice, alături de numeroase calificări.

Despre ediția trecută a evenimentului

Festivalul de Vară din anul precedent a înregistrat 815 de participanți în Main Event-ul de 1.100 de euro, ceea ce a fost suficient pentru a crea un fond de premii impresionant de 782.400 de euro.

În această vară, ne putem aștepta ca acest număr să fie chiar mai mare, și nu ar fi surprinzător ca fondul de premii al Main Event-ului să depășească un milion de euro.

Această creștere a popularității pokerului live în Malta este alimentată de numeroasele avantaje pe care insula le oferă jucătorilor. Pe lângă climatul mediteranean plăcut și peisajele deosebite, Malta are și o infrastructură excelentă pentru evenimentele de poker, cu cazinouri moderne și facilități de primă clasă.

De asemenea, participarea la turneele de poker live oferă jucătorilor ocazia de a întâlni și de a juca împotriva unor profesioniști de top din industrie.

Răzvan Belea, jucătorul român de poker, a câștigat la începutul acestui an turneul de poker EPT Paris 2023. Cel mai probabil, acesta va fi prezent și la evenimentul din Malta.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?