Quickspin întră în lumea jocurilor live!

Quickspin anunță planurile sale de a-și extinde oferta și de a intra pe piața cazinourilor live.

Noul său produs va fi lansat sub brandul Quickspin Live, pentru a-l diferenția de produsul său principal, Quickspin Slots, care dezvoltă jocuri de păcănele.

Una dintre direcțiile sale strategice de bază este să exploreze în mod constant noi modalități de a crea noi produse, de a intra pe noi piețe și de a oferi mai multor jucători experiența de joc Quickspin.

Crearea Quickspin Live și intrarea pe piața cazinourilor live este alegerea naturală, având în vedere tehnologia de top la care are acces prin grupul Playtech.

Primul joc se va numi Big Bad Wolf Live!

Big Bad Wolf Live va fi primul joc, care va fi lansat spre sfârșitul lunii iunie 2023. Urmează ca, după aceasta, ca producătorul să lanseze un joc Q Live by Quickspin în fiecare trimestru. Așadar, încă un nume de furnizor ce va oferi mai multe tipuri de jocuri.

Compania a dat exemplu și Playtech care folosește tehnologia existentă cu o marcă cunoscută. Desigur, aceștia au menționat că vor adăuga propria lor „magie” atunci când vor pune baza noilor jocuri.

Planul actual Quickspin este să lanseze primul joc Q Live prin intermediul platformei Playtech Live. Acest lucru înseamnă că va fi ușor accesibil pentru orice operator care are deja integrarea Playtech Live.

Panagiotis Chryssovitsanos, CEO-ul Quickspin, spune: „Quickspin a fost fondat cu ideea că vrem să aducem ceva nou și inovator pe piață cu propria noastră combinație de valoare de producție de înaltă calitate, creativitate și dragoste. Asta a fost acum 11 ani. Dar piața s-a schimbat, jocurile s-au schimbat, iar baza de jucători s-a schimbat odată cu aceasta.”

Quickspin susține, atât în jocurile live cât și în sloturi, Jocul Responsabil!

Alte noutăți din industrie:

Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022
SOFTSWISS prezintă cele mai populare tendințe în iGaming din anul 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?