Big Time Gaming își mărește aria de acoperire a jocurilor prin intermediul parteneriatului REEVO

Big Time Gaming, unul dintre cei mai populari furnizori de conținut iGaming, care face parte și din grupul Evolution, a anunțat un nou parteneriat cu REEVO, principalul furnizor de soluții de joc captivante.

Potrivit noii colaborări, conținutul Big Time Gaming va fi integrat în platforma REEVO, contribuind semnificativ la extinderea portofoliului companiei de jocuri de păcănele.

Astfel, furnizorul va beneficia de experiența și acoperirea extinsă a rețelei REEVO.

În cele din urmă, acest parteneriat va permite conținutului companiei să ajungă la noi audiențe și parteneri care vor beneficia de mecanici captivante precum Megaways.

Integrarea în platforma de ultimă generație a celor de la REEVO va oferi noi experiențe de joc pentru jucătorii noi, datorită titlurilor care oferă funcții incitante și un gameplay captivant.

Ce spun companiile despre acest parteneriat

Nik Robinson, CEO-ul Big Time Gaming, și-a exprimat entuziasmul cu privire la acest nou parteneriat într-o declarație. A subliniat: „Colaborarea cu REEVO ne va oferi o oportunitate fantastică de a prezenta jocurile noastre unei audiențe mult mai largi.”

Petra Maria Poola, Șefa Vânzărilor la REEVO, a fost la fel de entuziasmată de noua înțelegere cu Big Time Gaming. Ea a declarat: „Suntem extrem de încântați să ne colaborăm cu Big Time Gaming, o companie renumită pentru a depăși limitele inovației.”

Recent, REEVO a semnat un alt acord important prin colaborarea cu Pragmatic Play.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?