Fortuna Entertainment Group are un Nou CEO

Fortuna Entertainment Group, compania care operează site-urile licențiate de ONJN, Fortuna și Casa Pariurilor, are un nou CEO în persoana lui Victor Corcoran.

Corcoran este fostul CEO al Paddy Power Online unde a supravegheat integrarea tehnică a casei de pariuri irlandeze cu platforma de pariuri sportive a Betfair.

Ce Aduce Noul CEO Fortuna?

Corcoran a ales să posteze pe LinkedIN pentru a anunța viitorul său post: „Sunt încântat să mă alătur echipei Fortuna Entertainment Group, una dintre cele mai importante companii de pariuri și jocuri de noroc pe canale multiple din regiunea Europei Centrale și de Est.

„Afacerea are niște oameni grozavi, mărci puternice, o amprentă extinsă de retail, continuă să investească semnificativ în tehnologie și operează pe unele piețe în creștere rapidă, cu potențial masiv.

FEG a confirmat că Corcoran s-a alăturat afacerii pe 13 septembrie, preluând atribuțiile lui David Vanek, directorul general al grupului, care ocupase funcția de CEO interimar din martie.

FEG operează cea mai mare rețea de pariuri cu amănuntul din Europa Centrală și de Est în operarea mărcilor Fortuna Entertainment (România și Republica Cehă), Casa Pariurilor (România), Hattrick și PSK Sports (Croația).

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?