NetBet introduce o nouă metodă de plată prin vouchere Abon de la Aircash

Jucătorii de cazinouri românești au acum o nouă opțiune de depunere la dispoziție pe platforma NetBet – voucherele cu valoare predefinită Abon de la Aircash.

Aircash este o instituție de plată electronică cu licență de operare în întreaga Uniune Europeană, care aduce o metodă simplă și accesibilă pentru depuneri, fără a avea nevoie de cont bancar sau card bancar și, de asemenea, fără a percepe niciun comision.

Voucherele Abon vin cu o flexibilitate deosebită, permițând reîncărcarea contului de cazinou cu valori predefinite: 25, 50, 100, 150, 200, 300 sau 500 RON.

Acestea pot fi achiziționate din diverse locații fizice, precum SelfPay, PayPoint, Qiwi / StartPay și Epin, unde plățile se fac în numerar. Totodată, Aircash face posibilă și plata online, simplă și sigură, exact ca plățile în numerar, în peste 100.000 de locații la nivel european.

Cum funcționează plățile cu vouchere Abon la NetBet?

Procesul de achiziție a voucherelor este simplu și se desfășoară în câțiva pași.

În primul rând, clientul se prezintă la una dintre locațiile fizice menționate, unde face plata în numerar pentru voucher. La final, va primi un bon pe care sunt menționate valoarea selectată și un cod unic format din 16 cifre.

În contul de client din cazinoul online NetBet, utilizatorul va selecta metoda de plată Aircash Abon și, prin introducerea codului unic, banii vor fi disponibili instant.

În continuare, NetBet menține deschise toate căile obișnuite de depunere, incluzând plăți cu cardul bancar, transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Smith & Smith, Trustly sau OktoCash.

Astfel, ai la dispoziție și mai multe metode de plată pentru jocurile tale preferate de păcănele sau live casino!

Despre Aircrash

Aircash, furnizorul soluției de vouchere cu valoare predefinită Abon, este o instituție emitentă de monedă electronică autorizată și licențiată în Uniunea Europeană, fiind inclusă în registrul UE al instituțiilor de profil la Autoritatea Bancară Europeană.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy
Furnizorul 7777 gaming obține noi certificări pentru sloturile sale
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?