Unibet adaugă un nou joc exclusiv pe platforma de cazinou online

Unibet, unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online, își extinde colecția de jocuri grație colaborării cu Stakelogic, un dezvoltator de sloturi.

În urmă cu câteva zile, Stakelogic a oferit detalii despre Super8Wild, un slot nou cu un aer retro și caracteristici recompensatoare.

Ce oferă noul slot exclusiv de la Unibet

Super8Wild este menit să atragă atât jucătorii ocazionali, cât și pe cei pasionați, datorită gameplay-ului său captivant și potențialului mare de câștig.

Structura de bază a jocului include trei rânduri și patru role. Însă, jocul oferă opțiunea extinderii roților de la patru la 11, crescând astfel numărul de linii de plată de la 10 la 45, și oferind șanse sporite de câștig.

Adăugarea noului joc în colecția de sloturi Unibet vine cu multiple funcții suplimentare ce intensifică entuziasmul jucătorilor De exemplu, jucătorii pot obține un premiu special dacă reușesc să plaseze trei simboluri Crown pe rolele adiacente.

Aceeași funcționalitate este prezentă și în caracteristica Super Stake a jocului, dar este prezentată ca un Premiu Misterios.

Ce au declarat companiile

Super8Wild nu doar că aduce un plus de varietate în colecția de jocuri a Unibet, dar consolidează și parteneriatul dintre Grupul Kindred și Stakelogic, așa cum a menționat și Pierluigi Rinaldi, Șeful Departamentului de Dezvoltare a Afacerilor de Jocuri al Grupului Kindred.

„Stakelogic este deja un partener de încredere și valoros pentru noi pe piața din Olanda. Conținutul lor rezonă consistent cu jucătorii noștri, ajutându-ne să ne solidificăm statutul de destinație principală pentru entuziaștii cazinourilor online,” a adăugat Rinaldi.

La fel de încântat de această lansare este și Jose Simon Kadala, Managerul Principal de Conturi al Stakelogic, care a menționat că seria lor de sloturi clasice se bucură de o popularitate considerabilă în rândul jucătorilor din piețele cheie globale.

Alte noutăți din industrie

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?