Win2 a anunțat un nou parteneriat cu furnizorul 7777 Gaming: Ce sloturi noi vor fi disponibile pe platformă

Publicat septembrie 11, 2023
Win2 a anunțat un nou parteneriat cu furnizorul  7777 Gaming: Ce sloturi noi vor fi disponibile pe platformă

7777 Gaming, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc, și-a extins și mai mult prezența în România.

Este vorba despre un parteneriat nou cu Win2, o platformă de jocuri de noroc lansată recent pe piață.

Prin acest parteneriat, operatorul se bucură atât de tehnologia avansată oferită de platforma de cazinou online, precum și de o gamă completă de instrumente de marketing.

Piața din România este una competitivă, iar operatorul Win2 este conștient. Tocmai de aceea, acest parteneriat le va oferi jucătorilor de pe platformă un portofoliu impresionant de jocuri certificate și 100% legale.

Ce oferă noul parteneriat

Cu peste 70 de jocuri de cazinou palpitante, care au primit deja certificarea pentru piața românească, Win2 se diferențiază clar de concurență. Printre titlurile care se bucură deja de popularitate în România se numără Club Mr. Luck, Zeus Quest, Jinn, Sea of Treasures și Fortunes of Rome, printre altele.

Win2 va beneficia și de instrumentele inovatoare de marketing oferite de 7777 Gaming. Acestea includ Cash drop, Jocul zilei, Misiuni, Turnee, precum și alte funcții menite să crească implicarea și retenția clienților.

Declarațiile companiei

CEO-ul Win2, Plamen Milanov, s-a declarat entuziasmat despre noua colaborare: „Suntem încântați să anunțăm că lansarea noastră a fost până acum un succes, iar mare parte din acest succes se datorează 7777 Gaming.” Milanov a adăugat: „Platforma lor, soluțiile de marketing și jocurile unice ne-au facilitat creșterea audienței pe piața românească, și abia așteptăm să continuăm această relație pe măsură ce ne extindem.”

La rândul său, Managerul de Cont al 7777 Gaming, Larisa Karaboycheva, a fost, de asemenea, încântată de noua colaborare: „Aceasta este a doua integrare pentru noi care devine activă în România și este crucială pentru succesul nostru ca furnizor B2B ‘all-in-one’ pe piața de iGaming.” Karaboycheva a punctat: „Ne mișcăm rapid pe piața românească cu multe oferte noi care vin în direcția lor!”

Mai devreme în această săptămână, compania a dezvăluit că va lansa alte cinci noi jocuri, precum și un concept inovator de jackpot.


Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.

Your casinos will be cleared

Are you sure?