Raportul SOFTSWISS pentru 2023: Creștere semnificativă în pariurile cripto

Recent, SOFTSWISS, o companie renumită în domeniul cazinourilor online, a prezentat raportul privind tendințele criptomonedelor pentru prima jumătate a anului 2023.

Datele au fost colectate de la peste 500 de branduri care utilizează serviciile tehnice ale companiei.

Trebuie menționat că platforma de cazino online SOFTSWISS a introdus o caracteristică axată pe criptomonede în 2023, permițând astfel jucătorilor să efectueze pariuri cripto în jocuri concepute inițial pentru tranzacțiile în monede clasice.

Unde se situează criptomonede în 2023

Conform datelor oferite de SOFTSWISS, piața iGaming a înregistrat o creștere semnificativă în prima jumătate a anului 2023, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Suma pariată în H1 2023 a crescut cu 37% față de anul anterior, iar numărul de pariuri a avut o creștere remarcabilă de 49%.

Analizând pariurile cripto între H1 2022 și H1 2023, raportul arată o creștere stabilă de 16,5% în termeni monetari. Trebuie menționat creșterea în numărul de pariuri cripto, care a crescut cu 83,6% față de a doua jumătate a anului 2022. Pariurile cripto au reprezentat 29,5% din suma totală pariată în ultimele șase luni.

Andrey Starovoitov, co-CEO la SOFTSWISS, a oferit o perspectivă asupra pieței cripto: „Piața cripto este foarte sensibilă la schimbările din mediul global. Analizând corelațiile dintre principalele indicatori de activitate a jucătorilor și Indexul de Frică și Lăcomie, am observat că, chiar și în perioadele de reticență în piața criptomonedelor, indicatorii de business rămân la cote ridicate.”

Bitcoin și Ethereum rămân în top!

În ceea ce privește criptomonedele cele mai utilizate, acestea au rămas aproximativ la fel ca în 2022: Bitcoin are un procent de aproape 76%, în timp ce Ethereum deține 9%.

Restul procentelor sunt împărțite în monede precum Litecoin, Tether și Dogecoin.

Alte noutăți din industrie

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?