Twitch Blochează Canalele Destinate Jocurilor de Noroc

De Alexandru
Publicat octombrie 5, 2022
Twitch Blochează Canalele Destinate Jocurilor de Noroc

Twitch a declarat că intenționează să interzică canalele anumitor site-uri de jocuri de noroc sau cu cryptomonede în efortul de a proteja utilizatorii de potențiale daune.

Mai mult, platforma deținută de Amazon își schimbă politicile referitor la jocurile de noroc pentru a interzice orice stream legat de sloturi online, ruletă, și zaruri care nu sunt licențiate în piețele în care aceste canale sunt difuzate.

Interdicțiile Intră în Vigoare de pe 18 Octombrie

În timp ce jocurile de noroc de pe Twitch au fost mereu subiect de controversă între utilizatori, aceste măsuri nu au fost prevestite de nimic.

Totuși, schimbarea politicii vine după ce unii dintre cei mai buni streameri ai platformei au amenințat că nu vor mai folosi serviciile acesteia dacă Twitch nu ia atitudine.

Momentan măsurile par să se îndrepte către Statele Unite cu site-uri precum Stake.com, Rollbit.com sau Duelbits.com.

Rămâne de văzut dacă și anumite canale românești folosite pentru afilierea în domeniul jocurilor de noroc vor fi afectate de schimbările politicii Twitch.

Ar fi interesant de văzut că acolo unde ONJN nu ia nicio măsură, o platformă de streaming online internațională face curățenie!

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?